Daniëlle Meskers

06-12590560

Puppy Pre-School

IMG_2740Leuk! Je nieuwe huisgenootje is ( bijna) bij je! Een pupje! Er is niets leuker dan dat, maar….er zijn ook heel veel (on)bekende uitdagingen en valkuilen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

 

De Puppy Pre-School is bedoeld voor mensen met een pupje tussen de 8 en de 16 weken oud. Een mooie tijd om te gaan werken aan vertrouwen, samenwerken en ontdekken. Voor je pupje gaat er een grote wereld open als hij zijn warme nestje verlaat en dat is best spannend. Voor de baasjes is het spannend om een pup in huis te krijgen/hebben en streven veel eigenaren er naar om deze pup het beste te bieden.

 

IMG_5325Tijdens de theorie gaan we in op puppy zaken en geven we je praktische tips over onder andere de volgende onderwerpen: Socialisatie, Spelen, Rust, Slapen, Bench training, Verantwoord Wandelen, (T)Huisregels. 

De theorie wordt tijdens de les gegeven mbv werkbladen die je vooraf al per mail ontvangt in een werkboekje.

 

In de praktijk gaan we je puppy voorbereiden op de grote wereld: aandacht voor het baasje, wandelen aan een ontspannen lijn, op de plaats-rust, hier komen en we leren jullie hoe je de pup mentaal kunt vermaken ipv fysiek, en hoe je je pup kan leren om zijn eigen lijfje beter te gebruiken. Alles gaat spelenderwijs en drukvrij. We maken veel gebruik van de natuurlijk nieuwsgierigheid van je puppy die ze in deze levensfase nog volop hebben.

 

IMG-20160623-WA0001Voor de praktijklessen kun je wekelijks instromen, de lessen zijn thematisch opgebouwd. Heb je een pup tussen de 8 en 16 weken, dan kun je in deze groep terecht.

 

Na de Puppy Pre-School kun je doorstromen naar de Basisschool ( va 16 weken).Lees meer..

Ook kun je aanvullend met je pupje meedoen in de Puppy Power groep (8 wkn-6 mnd). Lees meer…

 

De lessen worden verzorgt door: Amber van Ommeren-MoVi Coaching en Daniëlle Meskers-Qimmiq Hondentrainingen
Movi Coaching logologo met foto