Daniëlle Meskers

06-12590560

Puppy Basis School

IMG_2766Heb je Puppy Power doorlopen met je Pupje jonger dan 12 weken?

Of heb je een pup van 12 weken of ouder,een her-plaatser of een hondje die nog nooit naar school is geweest? Dan kun je komen deelnemen in de Basis School. Als rode draad door de cursus loopt het thema:

 

Samenwerken en Vertrouwen

 

Opvoedtechnieken, aanleren van gewenst gedrag, eventueel met gebruik van signalen. Maar alles positief, drukvrij en spelenderwijs.

 

De cursus bestaat uit 1 theorie les van ca 3 uur en 7 praktijklessen van ongeveer 45 minuten. In de theorie staan we stil bij ‘hoe leert een hond’, ‘ verschillende  levensfases’ (lichamelijk en geestelijk), ‘hoe kunnen we regels en grenzen aangeven’, ‘hoe kunnen we ongewenst gedrag voorkomen of ombuigen’, ‘hondentaal’ en nog veel meer.

 

IMG_88031In de praktijklessen behandelen we de onderstaande onderwerpen:

  • Aandacht voor, en in contact met de baas
  • Wandelen met een ontspannen lijn
  • Komen bij de baas
  • Op de plaats-rust
  • Beheersing
  • Mentale uitdaging
  • Lichaamsbesef (proprioceptie)

Ook gaan we letten op de hondentaal in de praktijk zodat je leert te herkennen wanneer en hoe je hond aangeeft dat hij het moeilijk vind, juist spannend, of juist heel leuk.

 

Als je denkt dat deze opzet bij je past en je wilt meedoen, meld je dan aan via de button aan de rechterkant. Het enige wat wij van jullie verwachten is gezelligheid, een ‘open-mind’ en een pro-actieve houding. En ja, we geven ook huiswerk 😉 …..

Uiteraard mag je altijd een keer komen kijken, zonder hond of onze benadering bij je past. Neem dan wel even vooraf contact op.

 

Na de Basis kun je  met je hond meedoen in de Puber FUN klas (lees meer….) en de Balans & Coördinatie klas (lees meer….)

 

 

logo met foto

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial