Daniëlle Meskers

06-12590560

Fit Dog Program

FitDog Logo crop (1)Qimmiq heeft een bijdrage geleverd aan het online cursusprogramma van Fit Dog Program. In deze cursus leer je achtereenvolgens wat een fitte hond eigenlijk is, hoe je de fitheid van je eigen hond kunt beoordelen, en wat je kan doen om de fitheid van je hond op verschillende punten en op continue basis te verbeteren.

 

Qimmiq geeft Balans & Coördinatie-workshops, cursussen en privélessen. Praktijklessen zijn natuurlijk onmisbaar, onder begeleiding van Balans & Coördinatie – instructeurs. Die begeleiden jou als hondenbaasje bij het uitvoeren van de oefeningen, kijken met je mee, geven oefeningen op maat, geven tips en leren je om ook andere honden te observeren.

Meer lezen ? Kijk op de pagina Balans & Coördinatie!

 

 

Leg het fundament voor een fysiek fitte hond!

 

Je bent lekker actief met je hond. Je doet aan een sport, recreatief of op wedstrijdniveau. Je maakt heerlijke lange wandelingen door het bos of op het strand. Maar natuurlijk wil je dit wel op een verantwoorde manier doen. Je hond moet fit genoeg zijn om zonder moeite aan de eisen van je sport of activiteit te voldoen. En vanzelfsprekend wil je blessures koste wat kost voorkomen.

– Maar hoe weet ik of mijn hond wel fit genoeg is?
– Wat houdt dat eigenlijk in, een fitte hond?
– Hoe kan ik zijn fitheid opbouwen of verbeteren?
– Zijn er specifieke dingen waar ik op moet letten in relatie tot de sport of activiteit die mijn hond doet?
– Wat kan ik er aan doen om blessures te voorkomen?

 

Allemaal vragen waar heel veel mensen met actieve honden mee zitten. In de Fit Dog Program online cursus proberen we op al deze vragen heldere en duidelijke antwoorden te geven. Zodat je weet waarom sommige dingen wel of juist niet verstandig zijn. Zodat je zelf leert kijken naar je hond, want elke hond is anders.

 

Met een fitte hond die goed in zijn vel zit, en soepeltjes en zelfverzekerd beweegt, is actief zijn of sporten veel leuker, maar ook veel veiliger. De kans op blessures wordt kleiner; de hond weet hoe hij met fysieke uitdagingen moet omgaan, want daar heeft hij intussen uitgebreid ervaring mee.
Voor meer informatie, kijk op www.fitdogprogram.com

 

Schrijf je nu in voor de cursus “Actieve hond”

Online cursus voor de actieve volwassen hond.
6 maanden toegang tot alle cursusmateriaal.
Doorloop de cursus in je eigen tempo (richtlijn cursusduur incl. oefeningen: 2-4 maanden).
Inclusief feedback op de fitheid van je eigen hond aan het begin en het einde van de cursus.
Kosten: €150,= (incl. BTW).

Als je inschrijft met Qimmiq als referentie dan krijg je € 20,= korting!!Geef_je_nu_op

Gebruik hiervoor de knop “Nederland met kortingscode’ op de inschrijfpagina en vul als code in: “QIM16”. Klik op de button om naar de inschrijfpagina te gaan: