Daniëlle Meskers

06-12590560

Lezingen

lezingen

Naast alle workshops en cursussen willen we ook informatie delen die niet zo snel op het veld behandeld wordt. Daarom organiseren we ook lezingen.

Gastsprekers zoals gedragstherapeuten, dierenartsen, trainers komen dan vertellen over diverse onderwerpen. Over hondengedrag, over de gezondheid, over nieuwe inzichten, over voeding, en zo veel meer.

 

Heb je een onderwerp waar je meer over wil weten mag je natuurlijk altijd even mailen, wellicht kunnen we dat meenemen in het programma.

In het voorjaar staan de eerste op de planning. Houdt deze pagina in de gaten, zodra het programma vast staat wordt het hier vermeld.

*******************************************************************************************************

Dinsdag 7 maart 2019 om 19.00 €20,=

Het Teken en Vlooien seizoen komt er weer aan. Vervelende beestjes die gevaarlijke ziektes kunnen overbrengen op je dier en jezelf. Er zijn verschillende remedies en bestrijdingsmiddelen op de markt die de teken dood maken maar tevens een slechte uitwerking op je hond kunnen hebben. Vandaar dat in deze lezing de mogelijkheden op natuurlijke basis worden belicht. Veilig voor je hond, veilig voor de omgeving. 
Ana Salve van Vitaal Dier zal je er alles over vertellen. De Lezing vindt plaats in Bakel. Tijd: 19.00uur. Kosten bedragen €20,=. Aanmelden noodzakelijk. Dit kan via info@vitaaldier.nl . Na aanmelding ontvang je alle info en factuur via Ana.

******************************************************************************************************* 

 

Alle hondeneigenaren weten dat ze hun hond moeten ontwormen. De dierenarts zorgt vaak dat u dat niet vergeet als je op controle komt. Maar wat zijn wormen nou eigenlijk? En welke soorten zijn er? Zijn ze gevaarlijk voor je huisdier of voor jezelf? Hoe komen ze eigenlijk in de hond? Maar het belangrijkste….wat kun je er tegen doen of voorkom je een hoop narigheid. Daar gaat deze lezing over! En we hopen dat je na afloop zelf kunt beslissen wat jij belangrijk vind voor jezelf, je hond en andere honden. Kom je luisteren?

De lezing wordt gegeven door natuurgeneeskundige Ana Salve van Vitaal Dier
Datum:18 april 2019 om 19.00 uur
Locatie Qimmiq-Bakel
Kosten: €20,-
Aanmelden kan via www.qimmiqhondentrainingen.nl/contact
Na inschrijving ontvang je alle info.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial