Daniëlle Meskers

06-12590560

Skye

SkyeMijn Muze

 

Skye, mijn Muze, 5 jaar geleden kwam ze bij ons, als klein husky-pupje. Ze ontpopte zich al snel als een berustend, voorzichtig maar zelfverzekerd meisje. Ze had de eigenschap om met iedereen vriendinnen te kunnen worden. Met mensen maar ook met andere hondjes. Het meest onzekere hondje kon zij laten ontspannen en tot spel uitdagen. Een echte vredesstichter, altijd opzoek naar harmonie.

 

Skye,….Wat heeft ze ons veel gebracht. Als een spiegeltje liet ze dingen zien die we daarvoor misschien wel wisten, maar nu ook in de praktijk leerde uitvoeren. Verwachtingen bijstellen en ombuigen naar iets veel beters. Als jonge hond wilde ze niet zo graag trekken, dus een duw-sport werd gekozen. Door te gaan treibballen met Skye opende de doos van Pandora, als je een husky kan leren duwen, dan is er alles mogelijk! Qimmiq, mijn eigen hondenschool, is daar het grote gevolg van. Wie had dat 5 jaar geleden kunnen bedenken?

 

Skye,…..Als grote voorbeeld voor Summit heeft ze een bijzonder taak gehad. Summit is van nature een onzeker dametje, bang voor piepende geluiden en rijden vrachtwagens. Ook contact zoeken met ander honden heeft ze altijd lastig gevonden. Maar wat is ze nieuwsgierig! Dus Skye brak het ijs, Summit vertrouwd volledig op het oordeel van Skye. Als zij het okee vind, volgt ze met rasse schreden. Skye heeft er toe bijgedragen dat ze een stabiel, vrolijk, nieuwsgierig en sportief dametje is geworden. Hopelijk lukt dat haar ook alleen….

 

Skye,….rond hemelvaart sloeg het noodlot toe, en werd ze ongeneeslijk ziek. Veel te vroeg voor ons jonge meisje. Van de een op de andere dag moesten we naar het Einde toeleven. Hoe doe je dat? De emoties vliegen alle kanten op, goede dagen en slechte, bijzondere momenten probeer je vast te leggen. Diep in mijn geheugen, hopelijk om nooit te vergeten. Nooit geweten dat je zo intens om een beestje kan geven, nooit gedacht dat je zoooo graag wil weten wat er in haar koppie om gaat. Wat heeft ze me veel gebracht…..blijkbaar heeft ze haar taak volbracht…..

 

_MG_8294Skye, ik mis je vrolijke gebrabbel, ik mis je zacht blik, ik mis je zachte kroel plekje achter je oortjes, ik mis je kroelen op je buik, ik mis je samenspel,ik mis je gravend in de tuin, ik mis je sprintend bij het Buntven, ik mis je zelfstandigheid, …………SKYE, IK MIS JE!!! Mijn Muze…..

 

 

RUST ZACHT, LIEVE SKYE

(Frigga Fra Kvitoya)

♥ 1-6-2010 – † 17-8-2015

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial