Daniëlle Meskers

06-12590560

Balans en Coördinatie

IMG_2484_2Iedere hond beweegt. En dat gaat zonder dat hij er bij nadenkt. Totdat er iets moeilijks wordt gevraagd. Kijk maar eens naar een pup als die wil zitten, het kost heel veel kracht om de knieën goed te zetten en vaak vallen de pootjes naar buiten (puppy-zit). Of een puber-slungel waar de achterpoten opeens langer worden en ze het lastig vinden om te wandelen. Of om tijdens de vakantie over een wiebelende hangbrug te lopen, of een skilift in te stappen. Of om zijn lijf te kunnen draaien tijdens een sportwedstrijd, of over een boomstam te springen. Of om op je oude dag op te staan vanuit de hondenmand. Dan is het fijn als je hond zich bewust is van zijn lijf en een goede motoriek heeft en zijn balans kan vinden. Kracht, lenigheid, snelheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en concentratie is daar allemaal bij nodig.

 

En omdat het superleuk is om dit allemaal met je hond samen te oefenen, in alle rust en met aandacht voor elkaar is het mogelijk om cursus of workshops te volgen!!

 

Na zelf de Instructeursopleiding B&C en fitness voor honden te hebben gedaan geef ik Balans & Coördinatie lessen in korte cursusblokken ( 5-6 lessen van 45 minuten, wekelijks) en geef ik regelmatig grote workshops en thema workshops. Omdat er veel vraag is naar kortere sessies en meer diepgang in de materie hebben we ook thema workshops ontwikkeld. De lessen zijn zeer intensief voor de hond, geef hun de rest van de dag en de dag erna ook tijd om te herstellen.

 

 

 

Cursus B&C 6 lessen max 5 deelnemers (zie de cursus agenda)

We gaan oefeningen aanleren en uitbouwen van stabiele en instabiele ondergronden,gym oefeningen, caveletti, parcours lopen, maar ook (mee)kijken naar het hondenlijf-in-actie. Geschikt voor honden vanaf 6 maanden tot senior!aanmeld button

 

Workshop B&C Beginners: 2,5 uur

Ballen, Instabiele ondergronden, Caveletti, Parcours: (min 4, max 10 deelnemers) zie Workshop Agenda

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial