Daniëlle Meskers

06-12590560

Pup OP

Puppy Ontdek Parcours, ofwel Pup OP……

 

IMG_0943_2Speciaal voor pups tussen de 6 en 9 weken die nog met alle broertjes en zusjes bij Mamma in het nest zijn.

 

Het hele nestje mag voor het eerst op schoolreisje. Deze activiteit er er voor bedoeld om een aanvulling te geven op de socialisatie. Het ontdekken van diverse materialen, ondergronden, geuren, ruimtes, en bewegende voorwerpen. Er is van alles aanwezig. Omdat de pups nog onbevangen in het leven staan zullen de ervaringen en prikkels die ze in het ontdekparcours beleven als positief.

 

 

Alle zintuigen worden geprikkeld en het is goed voor de motoriek (spiergeheugen) en geestelijke ontwikkeling. Wiebelen, klimmen, klauteren, schommelen, rennen, duikelen, kruipen…..alles kan. Diverse wetenschappelijke onderzoeken zijn gedaan en er is uit gebleken dat vroege indrukken het aantal neurale verbindingen in de hersenen verhogen. Hierdoor is het voor pups makkelijker om met nieuwe indrukken en stress om te gaan in hun verdere leven. Deze activiteit draagt daarom bij om de pups tot stabiele en zelfverzekerde honden te laten ontwikkelen.

 

10676164_641725329269573_2622086904573956700_n

Heeft U interesse om met Uw nestje een Pup OP te komen doen, neem dan contact op dan maken we een afspraak. Het parcours is een uur tot uw beschikking en er is koffie en thee. Natuurlijk zijn we aanwezig om het een en ander te vertellen en te begeleiden. De lokatie is buiten.

 

De kosten bedragen € 55,= voor 1 uur. Neemt u de nieuwe eigenaren mee, komt er €5,= pp bij. Dit is inclusief uitleg, koffie en thee.

 

Een Impressie:

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial