Daniëlle Meskers

06-12590560

Puppy Power

13227346_640226459459753_1738622793864959277_oPuppy Power! Puppygym voor hondjes van 8 weken tot 6 maanden oud. In deze lessen ligt de nadruk op het bewust worden van het lijf, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen maar ook een stukje socialisatie. In deze fase van hun leven bouwen ze vooral spiergeheugen op, krachttraining is nog niet van toepassing. Voorzichtig leren om met aandacht en concentratie obstakels te nemen, in contact met t baasje.

 

 

De oefeningen bestaan uit o.a. coördinatie en balans, vertrouwen versterkende oefeningen tussen baas en hond. Omdat de lijfjes sterk in de groei zijn in deze periode zullen de hondjes, maar ook de baasjes ontdekken waarom de ene keer iets wel lukt en de andere keer niet. ( he, waarom pas ik niet meer onder de tafel?? )

 

De lessen zijn ongeveer 30 minuten, dit lijkt kort, maar een pup heeft in deze lessen zowel lichamelijk als geestelijk best een uitdaging en ik wil voorkomen dat ze door vermoeidheid kun lijf en hersenen verkeerd gaan belasten. We sluiten positief af zodat het een feestje blijft!

 

De lessen kunnen naast een ‘gewone’ gehoorzaamheidscursus gevolg worden, of juist ter voorbereiding op een gehoorzaamheidscursus. Na deze cursus kun je doorstromen in de Balans & Coördinatie groep.(lees meer)Of in de Basis school (lees meer…).

 

Het lesblok bestaat uit 4 aaneengesloten lessen. Kosten €55,=.  Kijk voor de nieuwe startdatum in de AGENDA  en meld je aan! Aanmelden kan al voor dat de pup bij jullie thuis is.

 

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial